Hjul för höga belastningar för alla användningar

Gör det lättare att flytta tunga laster

Blickles länkhjul för höga belastningar tillverkas i Tyskland och är kända för sin enastående kvalitet och tålighet. De används på en rad olika platser runt om i världen, speciellt inom internlogistik och maskin- och systemteknik. Blickle är experter inom utveckling av länkhjul för höga belastningar med hållbar utformning och använder alltid högkvalitativa komponenter. Dessa faktorer höjer Blickles omfattande standardsortiment över dess konkurrenter. Från kraftiga hjul av polyamid eller stål till elastisk massivgummi eller polyuretan-hjulbana – de hjul som används i Blickles länkhjul för höga belastningar har en diameter på upp till 1000 mm och klarar belastningar på upp till 50 000 kg. Tabellen nedan ger en överblick av Blickles länkhjul för höga belastningar och de olika hjultyperna:

Säkerheten främst 

Länkhjul för höga belastningar används inte bara för att enkelt flytta tunga laster. När de används med ett matchande bromssystem ger de en extremt hög stabilitetsnivå för hela konstruktionen. Följande bromssystem är lämpliga för användning vid hög belastning:

  • Bromssystem med låsning fram (stop-top, Radstop)
  • Bromssystem med låsning bak (stop-fix, manuellt manövrerad Radstop)
  • Fixerade bromssystem (ideal-stop, central-stop)

Har du tappat bort dig bland alla länkhjul för höga belastningar? Då kanske Blickles produktkonfigurator kan hjälpa dig. Med den här funktionen kan du filtrera efter produktspecifika egenskaper och på så sätt minska det stora urvalet till bara några få intressanta produkter.  

Skräddarsydda speciallösningar för dina behov

Vår målsättning är att erbjuda det perfekta hjulet eller länkhjulet för varje behov. Vi utnyttjar vår expertis och vår erfarenhet för att tillsammans med dig utveckla ett skräddarsytt länkhjul för höga belastningar. Du ger oss dina krav och vi ser till att de blir verklighet. Vi hanterar varje steg i processen: – från de första designritningarna fram till beräkningarna och till själva tillverkningen. Blickles ledningssystem, vår toppmoderna automatiserade produktions- och testutrustning och våra kontroller av första och sista exemplar samt egna kontroller av produktionsarbetare garanterar hög ”made in Germany”-kvalitet och tillförlitliga processer.

Söker du efter det perfekta länkhjulet för höga belastningar som motsvarar dina behov? Hör då av dig till din kontaktperson.

Vill du ha mer information om några av de specialutföranden vi tagit fram till våra kunder? Ta då en titt på våra Success Stories.