Om Blickle

Ett familjeföretag sedan 1953

Vi har växt från att vara ett småföretag till att bli en av världens ledande tillverkare av hjul och länkhjul. Allt sedan 1953 har vårt mål varit att utveckla det bästa hjulet eller länkhjulet för varje användning. Vi gör allt för att uppnå detta, baserat på våra goda idéer, vårt engagemang i innovationer och vår expertis inom material och tillverkningsteknik. Blickle kombinerar traditioner med ett djupt engagemang för innovation. Som familjeföretag är det en global aktör som inte har glömt bort sina rötter.

Global närvaro

Blickle sätter världen i rörelse. Blickle sätter standarden för snabb, effektiv service, med global täckning. Vi finns här för dig.

Tillverkad av Blickle

Vi utvecklar och tillverkar allt från grunden. Detta ger oss full kontroll över kvalitet och leveransdatum. Det gör det också möjligt för oss att reagera med snabbhet och flexibilitet på kund- och marknadskraven, samtidigt som vi använder miljövänliga tillverkningsprocesser. Nyckeln till våra framgångar.

Företagsfilm från Blickle

Kan hjulet uppfinnas på nytt?

Det är vad vi på Blickle gör varje dag.

Events och mässor

Vi ställer ut på mässor runt hela världen för att visa upp våra produkter och möta våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter!

Nyheter från Blickle

Blickle är alltid i rörelse, vare sig det handlar om att utveckla nya produkter, framhäva nya användningar eller helt enkelt tillhandahålla allmän information. Klicka här för att få de senaste nyheterna om företaget.
Ny tidning om internlogistik från Blickle

Ny tidning om internlogistik 

Vi kan internlogistik! Trots att logistikprocesser blir mer och mer komplexa, med ökad digitalisering och ökad användning av robotar, har hjul och länkhjul fortfarande ofta stor betydelse för internlogistiken.

Blickles nya webbplats

Nytt utseende för webbplatsen och online-butiken

Ny butik. Ny produktkonfigurator. Ny design.