Om Blickle

Ett familjeföretag sedan 1953

Vi har växt från att vara ett småföretag till att bli en av världens ledande tillverkare av hjul och länkhjul. Allt sedan 1953 har vårt mål varit att utveckla det bästa hjulet eller länkhjulet för varje användning. Vi gör allt för att uppnå detta, baserat på våra goda idéer, vårt engagemang i innovationer och vår expertis inom material och tillverkningsteknik. Blickle kombinerar traditioner med ett djupt engagemang för innovation. Som familjeföretag är det en global aktör som inte har glömt bort sina rötter.

Global närvaro

Blickle sätter världen i rörelse. Blickle sätter standarden för snabb, effektiv service, med global täckning. Vi finns här för dig.

Made by Blickle

Vi utvecklar och tillverkar allt från grunden. Detta ger oss full kontroll över kvalitet och leveransdatum. Det gör det också möjligt för oss att reagera med snabbhet och flexibilitet på kund- och marknadskraven, samtidigt som vi använder miljövänliga tillverkningsprocesser. Nyckeln till våra framgångar.

Polyurethan-Gießen 

Why Blickle

Om du vill vara ledande på marknaden måste du hela tiden bli bättre. Vi vill vara bäst. För dig. För din framgång. Som lösningspartner och tjänsteleverantör vill vi hjälpa dig att bli framgångsrik.


Kundenservice bei Blickle 

Företagsfilm från Blickle

Kan hjulet uppfinnas på nytt?

Det är vad vi på Blickle gör varje dag.

Events och mässor

Vi ställer ut på mässor runt hela världen för att visa upp våra produkter och möta våra kunder. Vi ser fram emot att träffa dig i vår monter!
Alihankinta
Tampere Exhibition and Sports Centre (TESC), Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Tampere, Finland
EURO EXPO
Stora Enso Arena (BSM-Hallen) Blomsterstigen 2, 784 68 Borlänge
Borlänge, Sweden

Nyheter från Blickle

Blickle är alltid i rörelse, vare sig det handlar om att utveckla nya produkter, framhäva nya användningar eller helt enkelt tillhandahålla allmän information. Klicka här för att få de senaste nyheterna om företaget.
Blickles arsrapport 2022

Årsrapport 2022

I början av 2022 hoppades alla att det, efter de extraordinära Corona-åren, skulle bli mer normalt igen och att stabilare ekonomiska förhållanden skulle uppstå.
Reinhold Blickle

Blickle Undersökning om kundnöjdhet 2022

"Vi mäter framgången med vårt arbete genom att våra kunder är nöjda. Nöjda kunder är avgörande och en ständig motivation för oss på Blickle", betonar Reinhold Blickle, Managing Partner för Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG.