Vår vision

To be the best wheel and castor manufacturer to work with.

Den bästa produkten

Blickle är fast beslutna att tillverka hjul, länkhjul och mobilitetssystem med ”Made in Germany”-kvalitet. Vi driver kvalitetsarbete och innovation framåt inom vår bransch. Våra tillförlitliga, hållbara och användarvänliga produkter erbjuder våra kunder enastående effektivitet och avkastning på deras investeringar. Denna princip ligger till grund för alla våra processer för produktutveckling, tillverkning och kvalitetsledning. Vi använder det senaste inom teknologi och tillämpar processer för kontinuerliga förbättringar och optimering för att kunna erbjuda lösningar med hjul och länkhjul som motsvarar alla behov.

Den bästa servicen

Vi vill ge våra kunder bästa tänkbara service. Ett fast fokus på våra kunders behov är kärnan i allt vi gör. Blickles globala servicenätverk finns på plats för att hjälpa kunderna, personligen eller virtuellt. Som familjeföretag vill vi försäkra oss om att vi inte glömmer bort den mänskliga dimensionen i dagens digitala värld. Vårt team med högt kvalificerade och tillmötesgående kontaktpersoner ger våra kunder råd och hjälp de kan lita på. Detta, tillsammans med vår enastående produkttillgänglighet och leveranssäkerhet, ger Blickles utmärkta servicenivå.

Den bästa lösningen

Vi vill ta fram den bästa lösningen för alla behov. För kunder som inte hittar vad de söker i vårt standardsortiment med mer än 30 000 hjul och länkhjul utvecklar vi skräddarsydda lösningar. Vårt team med erfarna, kunniga och mycket motiverade ingenjörer skapar lösningar för alla behov genom att utveckla nya produkter och anpassa befintliga produktutföranden.

Den bästa partnern

Som familjeägt, global företag är Blickle väl medvetna om sitt ansvar. Vår målsättning är att ha hög kundnöjdhet och arbetstillfredsställelse. Vi är fast beslutna att agera ansvarsfullt överallt där vi finns, på vårt huvudkontor i Rosenfeld och våra internationella filialer. Hållbarhet är extremt viktigt för oss – vi gör allt vi kan för att skydda miljön och för att se till att våra medarbetare kan blomstra i en modern, positiv arbetsmiljö. Som en modern organisation anpassar vi oss efter föränderliga omständigheter. Rättvisa, lojalitet, respekt och förtroende är kärnan i alla våra interaktioner med kunder, leverantörer och medarbetare. Blickle utvecklar långvariga partnerskap med kunder, leverantörer och medarbetare och sätter kundnöjdhet och ett långsiktigt perspektiv i centrum för allt vi gör som företag.

Vår mission

I samarbete med våra kunder utvecklar och tillverkar vi högkvalitativa, hållbara, användarvänliga och innovativa hjul- och länkhjulslösningar som gör det möjligt för människor över hela världen att flytta alla typer av varor och maskiner och hålla transportsystem igång, på ett effektivt och ergonomiskt sätt.