Vi har ett djupt engagemang i service och i våra kunder.

Vi finns här för dig.

Vi hjälper dig välja rätt produkt genom att tillhandahålla teknisk information på vår webbplats eller genom att besöka dig och analysera situationen. Vi använder en rad olika kommunikationskanaler och kontaktpunkter för att ge dig den hjälp du behöver. Personliga kontaktpersoner, en heltäckande produktkatalog, broschyrer för specifika områden och tekniska CAD-filer - vi erbjuder experttjänster och rådgivning.

Kontaktpersoner Sverige

Internationella kontaktpersoner

Hjul- och länkhjulsguide

Vad är skillnaden mellan ett ”främre” och ett ”bakre” bromssystem? Vad är det för skillnad mellan elektriskt ledande och antistatiska hjul? Vilken inverkan har värme och kyla på bärigheten?
Vår online-guide ger svaren på dessa frågor, och på många andra.

Nedladdningar

Letar du efter CAD-filer för våra hjul och länkhjul så att du kan integrera dem i din designprocess? Eller du kanske vill ha mer information om en viss produktkategori? Kanske letar du efter vårt senaste pressutskick eller information om de certifikat Blickle innehar som visar företagets engagemang i att hålla högsta kvalitet i olika områden? All denna information finns tillgänglig från vårt nedladdningscenter.

Blickle CAD-nedladdningar

CAD-nedladdningar

Ladda ned CAD-filer i olika format snabbt, enkelt och utan kostnad!
Blickle broschyrer nedladdning

Broschyrer

Hit går du för att hitta broschyrer om företaget och dess produkter och om att arbeta på Blickle.

Ladda ned katalogavsnitt Blickle

Katalogavsnitt

Ladda ned enskilda avsnitt, i PDF-format, ur katalogen med över 30 000 artiklar.
Ladda ned certifikat

Certifikat

Ladda ned våra kvalitets-, miljö- och energicertifikat härifrån.

Vår inköpsfilosofi - För leverantörer

Är du intresserad av att samarbeta med Blickle som leverantör? Klicka på länken nedan för att läsa mer om vår inköpsfilosofi och våra köpvillkor. Vårt inköpsteam ser fram emot att höra av dig.