Blickle fasthjul för alla användningar

Rätt fasthjul för alla användningar

Blickle har ett stort utbud fasthjulsprodukter med över 30 bygelserier och fler än 80 olika hjulserier i en rad olika storlekar, material och bärighetsklasser i sitt standardsortiment. Ett fasthjul består vanligtvis av en stel fastbygel och ett hjul. Det främsta kännetecknet för en fastbygel är att den inte kan vridas. Om de kombineras med två länkhjul kan vagnar köras runt hörn och samtidigt, tack vare fasthjulen, bibehålla precisionen när de körs rakt fram.

Blickles omfattande produktsortiment innehåller fasthjul av pressad plåt, rostfritt stål och plast med en bärighet på upp till 30 000 kg.

Letar du efter en särskild produkt? Använd vår produktkonfigurator! Du kan använda en rad olika filter för att hitta det fasthjul du behöver.

Eldrivna fasthjul för förbättrad ergonomi

Blickles produktserie ErgoMove är ett sortiment av elektriska drivsystem som gör det lätt för användare att flytta laster på upp till 4000 kg med minimal ansträngning. Operatörens fysiska ansträngning minskas avsevärt vid intern materialtransport. ErgoMove-sortimentet är utrustat med fasthjul som ger önskad tryckkraft i kombination med elektrisk drivning. Hjulen har också dödmansbroms för att säkerställa en säker inbromsning.

Tillverkade av Blickle

Att vara marknadsledande är en utmaning vi möter varje dag. The Blickle way: All vår tillverkning sker på plats och det visar sig i kvalitén på alla våra produkter. All konstruktion av verktyg, maskiner och all stålbearbetning görs av oss själva. Vi tillverkar fastbyglar av stålplåt, rostfritt stål och plast på vår huvudanläggning i Rosenfeld. Våra hjul tillverkas och monteras också på plats i ett helt automatiserat system.

Har du obesvarade frågor? Din kontaktperson hjälper dig gärna att hitta rätt produkt!