G16 - den nya huvudkatalogen är här

635 sidor med hjul och länkhjul för alla användningsområden

På 635 sidor hittar du garanterat rätt hjul eller länkhjul för alla tänkbara användningar. Med 17 nya hjulserier och 74 nya länkhjulsserier innehåller den senaste katalogen återigen betydligt fler produkter än föregående version. G16-katalogen innehåller cirka 635 sidor med information om 30 000 produkter. Serierna POTHS, ALB och POBS har lagts till i standardsortimentet, utöver nya produkter såsom plastlänkhjulet FLOW och hjul med polyuretan-hjulbanan Vulkollan®. Det omfattande sortimentet med höjdjusterbara länkhjulhar också de lagts till i den nya katalogen.

Den nya Blickle-katalogen innehåller ett separat avsnitt för antistatiska och elektriskt ledande hjul, vilket återspeglar deras ökade popularitet under senare år. Vi har också lagt till ett nytt länkhjul för höga belastningar: Länkhjulet LSD-GSPO 500 PR för höga belastningar har en exceptionellt hög bärighet på 30 000 kg.
Är du orolig för säkerheten på din produktionsanläggning? I så fall har vi en innovation som kan vara till hjälp för dig. Fotskyddet Blickle FS har lagts till i standardsortimentet för en rad olika bygelserier.

I den nya katalogen får avsnittet om speciallösningar mycket mer utrymme än i den föregående versionen. Det nya, utökade avsnittet ger en heltäckande översikt över våra populära speciallösningar, bromssystem och hjulsatser. Det täcker även i våra modulära elektriska drivsystem i ErgoMove®-serien. Om frågor som ergonomi och medarbetarnas hälsa är viktiga för dig rekommenderar vi starkt att du tittar igenom dessa sidor.

Om du inte hittar det du är ute efter i vårt omfattande standardsortiment tar våra konstruktörer gladeligen hand om saken och hjälper till att ta fram en skräddarsydd lösning. Information om några av de specialutföranden vi tagit fram till våra kunder finns här. Du kan också använda kontaktformuläret för att beskriva dina behov.