Nytt utseende för webbplatsen och online-butiken 

Ny butik. Ny produktkonfigurator. Ny design.

Den viktigaste nyheten på den nya webbplatsen är webshopen, som fått ny design. Kunder kan nu beställa produkter omedelbart efter registrering, även på helger och röda dagar. Tack vare vårt live-system för lagernivå kan du se vilka produkter som finns tillgängliga. Över 8 000 av våra 24 000 produkter finns klara för leverans inom en dag och ytterligare 12 000 produkter kan levereras inom 1–3 dagar inom Europa. Dina nuvarande beställningsvillkor fortsätter gälla även i den nya butiken. Inloggningsuppgifterna för webshopen kan även användas för att ladda ned CAD-filer i en rad olika format för alla våra produkter. Om du redan är registrerad för webshopen behöver du bara klicka här och ange lösenordet på nytt. Ditt användarkonto har redan förts över till det nya systemet.

Förutom att den fått nytt utseende och ny känsla är Blickles webbplats nu enklare att använda än tidigare. Vad du än letar efter hittar du det garanterat här. Du kan använda det nydesignade produktsortimentet, den förbättrade sökfunktionen eller den utökade produktkonfiguratorn för att snabbt och enkelt hitta rätt produkt.

Produktkonfiguratorn har tre utgångspunkter för att hitta den produkt du behöver: produkttyp, produktserie eller användningsförhållanden. Produkturvalet kan sedan avgränsas med filter på vänster sida och med en bärighetskalkylator.

Det omdesignade avsnittet med hjul- och länkhjulsserier (som tidigare kallades för produktsortiment) ger detaljerad information om och beskrivningar av de lika avsnitten i katalogen och de serier som ingår. Basprodukter listas i en tabell och delas upp i produkttyp och fastsättningsmetod. Med den här tabellen kan du gå direkt till de hjul och länkhjul du är intresserad av. Börja här om du vill ha en översikt över det breda utbud av produkter som Blickle kan erbjuda.

Blickles webbplats är nu mer fokuserad på olika användningar än den varit tidigare. Vi ger specifika exempel och detaljerade förklaringar för att illustrera de olika scenarier där hjul och länkhjul används. Success stories ger verkliga exempel på hur företag använder Blickles hjul och länkhjul.

Den nya webbplatsen innehåller nu en detaljerad guide. Guiden, som tidigare endast fanns tillgänglig i PDF-format, är nu helt integrerad i webbplatsen. Vi är övertygade om att du med hjälp av denna referensguide kan hitta fram i hjulens och länkhjulens värld!

Förutom att de finns tillgängliga på produktsidorna kan CAD-filer nu laddas ned via den centrala CAD-nedladdningstjänsten. I den här nya funktionen finns CAD-filer för varje produkt tillgängliga för nedladdning i fem olika format, snabbt och kostnadsfritt. Om du inte har registrerat sig ännu kan du göra det här.

Alla funktioner på webbplatsen finns tillgängliga även via smartphone eller surfplatta, så att du inte behöver missa något om du är på resande fot.

Den nya webbplatsen använder sig av den senaste tekniken och uppfyller höga krav på prestanda och säkerhet. Det finn nu ingenting som hindrar dig från att bläddra omkring på Blickles webbplats snabbt och säkert.