Blickle Academy

Under parollen "Moving Forward" tillkännager Blickle grundandet av Blickle Academy

All personalutveckling och vidareutbildning inom Blickle-koncernen ska i framtiden samlas inom Blickle Academy. Blickle Academy kommer att fungera som utbildningsleverantör för alla Blickle-medarbetare och för våra internationella säljpartners.

Under kommande månader och år kommer Blickle Academy successivt att expandera, och utbudet av tillgängliga kurser och individuella vidareutbildningar kommer stegvis att utökas.

Utöver utbildnings- och seminarierummen samt Blickle Experience Center i den nya administrationsbyggnaden kommer ytterligare utrymme i administrationens tidigare reception att ställas till Blickle Academys förfogande i början av 2024. Här ska finnas rum för utbildning, seminarier och kreativ verksamhet, som lämpar sig för lärarledd utbildning på plats, videokonferenser, webbaserad utbildning och fokuserade kurser.

Vårt mål med Blickle Academy är att höja kompetensen hos våra medarbetare – och därmed även hos företaget som helhet – under mottot "Moving Forward". Och som alltid inspireras vi av Blickles vision: Att vara den bästa tillverkaren av hjul och länkhjul att arbeta med.

Om du vill ha mer information om målsättningar och ämnesområden kan du ladda ner vår PDF-broschyr om Blickle Academy här.