online-shop blickle

Sveriges största butik för hjul och länkhjul finns nu online

Blickle erbjuder nu över 30 000 hjul och länkhjul i sin nya online-shop. Och därmed har den mest omfattande online-shoppen för hjul och länkhjul i Sverige nu öppnat. I sortimentet finns allt, från styrhjul med 20 mm diameter till hjul för höga belastningar med en bärighet på 50 ton.

Genom en tillgänglighetskontroll, som är knuten till varulagret i logistikcentret, kan kunderna se leveranstiderna direkt. En automatisk produktarkivering förenklar efterbeställningar. Kunden behöver bara ange en ny mängd senare. Alla uppgifter, inklusive de kundspecifika priserna, överförs. "Vi reagerar bara på marknadens krav på att det alltid ska gå snabbt och bekvämt att beställa", säger VD:n Lars Ekberg "När det gäller frågor eller speciallösningar kan våra innesäljare som vanligt hjälpa kunderna med sin kompetens.“

Den nya online-shoppen har en koppling till Produktsökaren. Där kan man lägga de valda artiklarna direkt i varukorgen. Helt nya är också de tredimensionella PDF-filerna. De finns för nästan alla produkter och kan visas utan registrering eller inloggning. Den stora fördelen med PDF:erna i 3D är att man kan se hjulen och länkhjulen från alla vinklar utan att behöva ha ett CAD-program i datorn.

 Här kan du registrera dig.