leverantörspriset jungheinrich

Blickle får leverantörspriset Jungheinrich

Den 23 april 2015 utdelade Jungheinrich AG sitt leverantörspris för 2014. Företaget Blickle Räder+Rollen har av fabriken i Moosburg utsetts till bästa leverantör 2014 i kategorin “Plast, hjul, lager, standarddelar och däck”.

Mellan januari och december 2014 bedömde Jungheinrich kvaliteten och kapaciteten hos sina underleverantörer. Blickle övertygade juryn genom sin tillförlitlighet och den konstant höga leveranskvaliteten. Vd Reinhold Blickle tog personligen emot priset i Lüneburg. I ett kort tal tackade han för utmärkelsen och berömde sina medarbetare för deras engagemang ”som gjort detta resultat möjligt”. Genom deras insats har man ”utsetts till den bästa leverantören av flera tusen”.

Jungheinrich har fler än 10 000 anställda och en omsättning på över två miljarder euro i koncernen, som är en av de ledande leverantörerna inom området intern företagslogistik och mycket känt för sina truckar. Förutom koncernens huvudsäte i Hamburg har Jungheinrich fabriker på ytterligare sex orter i Tyskland. Redan 2013 fick Blickle ett pris för sin leverantörsverksamhet av Jungheinrich-fabriken i Landsberg.