Uppdatering: Aktuell status Coronavirus - Fortsatt tillgänglighet av Blickle hjul & länkhjul

01.04.2020 - För att ge bästa möjliga skydd för våra anställda har vi vidtagit omfattande åtgärder under de senaste dagarna. Många av våra avdelningar, både inom administration och produktion, arbetar i två skift. Vidare arbetar vi hemifrån när det är möjligt.

Dessa åtgärder har inte påverkat vår leveransprecision och tillgänglighet. Våra experter på hjul & länkhjul är fortfarande där för dig under vanliga öppettider med support och råd för att hålla ditt företag i rörelse. Vår produktion går smidigt och materialförsörjningen är säkrad. Därför ser vi för närvarande inga begränsningar för tillgängligheten av våra produkter och våra leveransmöjligheter.

Vi vill också passa på så här långt att uppriktigt tacka våra kunder, leverantörer och anställda för deras enastående engagemang och deras lojalitet. Speciellt i den nuvarande situationen är det särskilt viktigt att vi håller ihop och hanterar detta tillsammans.

Vi återkommer med uppdateringar när det finns behov. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare frågor via telefon eller e-post. Ta hand om er!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20.03.2020 - Förutom kvaliteten på våra hjul och länkhjul "Made in Germany" såväl som vår expertis och kompetens inom lösningar och applikationer, är det särskilt tillgängligheten och den snabba leveransen av våra produkter som har bidragit till vårt utmärkta rykte och vår positionering som en premiumtillverkare av hjul och länkhjul över hela världen.

När det gäller effekterna av Corona Virus på produktions- och leveransfunktioner kan vi för närvarande bekräfta fortsatt tillgänglighet och snabb leverans av Blickle hjul och länkhjul. På grund av den höga nivån av vertikal integration i vår produktionsanläggning i Rosenfeld, Tyskland och vår förväntade lagring av råmaterial, ser vi för närvarande inga begränsningar för tillgängligheten av våra produkter och våra leveransprestanda.

Naturligtvis är, hälsan för våra partners och anställda vår högsta prioritet. Därför har vi vidtagit väsentliga skyddsåtgärder för att förhindra att Corona Virus sprider sig ytterligare och övervakar den nuvarande utvecklingen mycket noggrant.

Tveka inte att kontakta oss för ytterligare frågor via telefon eller e-post.