Att tänka framåt håller världen i gång.Think mobility.

 

För att fortsätta kunna vara en av de ledande hjul & länkhjuls tillverkarna sedan 1953, har Blickle varit ledande inom produktutveckling, tillförlitlighet och innovation och betraktas numera som en av de största leverantörerna i världen. Detta beror på vår oöverträffad uppmärksamhet för kvalitet, sortiment och tillgänglighet.

Hjulet är en av mänsklighetens äldsta uppfinningar använt under 5500 år. Trots det uppfattar vi hjulet fortfarande som nytt. Varje hjul kan för sitt specifika ändamål vara bra- eller ännu bättre lämpat. Med våra konstruktörers erfarenhet och branschkunnande, tillsammans med den modernaste tekniken (bl.a. 3D-CAD och simulationsprogram) arbetar vi i nära samarbete med kunden fram både den bästa och mest ekonomiska lösningen för varje ändamål.

Blickle som internationell koncern sysselsätter över 700 personer världen över, med 500 människor anställda vid huvudkontoret i Rosenfeld, Tyskland. FFörutom detta har Blickle 16 egna dotterbolag i Europa, Nordamerika och Asien såväl som exklusiva återförsäljare med lager med bra sortiment, i över 120 länder världen över. I många andra länder har Blickle mycket starka relationer med distributörer och partners som lagerhåller Blickles produkter för omgående leveranser. Därigenom förstärker våra partner Blickles filosofi med korta ledtider och kompetent teknisk rådgivning.

Blickle Sverige

Blickle har ett sortiment som troligtvis är marknadens bredaste, med över 30 000 varianter av hjul och länkhjul inom bärighetsområde 15kg till 50 000kg.

På vår hemsida www.blickle.se finns hela vårt sortiment presenterat, hitta din produkt med vår interaktiva sökning eller utnyttja möjligheten att ladda ner ritningar i 2-D och olika 3-D format. Ta nytta av vår över 50-åriga erfarenhet och som en av de ledande tillverkarna av hjul och länkhjul i Europa.

Med vårt stora välsorterade lager, som fylls på med leveranser från vårt moderbolag varje vecka, har vi gjort oss kända för att ha snabba leveranser och en mycket god leveranssäkerhet.Önskar ni prisuppgifter, teknisk rådgivning, besök eller har andra frågor är ni välkomna att kontakta oss per telefon, fax eller e-post

Välkommen

+46 42 185170Din Kontakt