Framgång bygger på att ta kunna ta ansvar. Blickles nyckel till framgång är att ha full kontroll över produktion och tillverkning.

Att vara marknadsledande innebär att kunna sätta hög standard samt uppfylla våra kunders högt ställda förväntningar. "Blickle way": Tillverkning från grunden i våra egna anläggningar. Således har vi full kontroll på kvalitet och leveranstider. Detta ger oss också möjlighet att vara flexibla och reagera snabbt gällande kund och marknadskrav. Detta ger oss även möjlighet att kontinuerligt säkerställa vår höga kvalitetsstandard.

Vår stora kunskap gällande hjul & länkhjulsproduktion gör att vi har fullständig kontroll på processen. Vår kärn och spets kompetens i egen verktygstillverkning gör att vi hela tiden kan ligga steget före i branschen. State-of-the-art maskiner är ett stöd för våra mycket kvalificerade medarbetare i produktionen utav högkvalitativa produkter med mottot "maskiner där det behövs och människor där det är nödvändigt". En omfattande plåtpressanläggning omfattar såväl hydrauliska som excenterpressar med styrkor upp till 630 ton. Punktsvetsning och cirkulär svetsning är automatiserad med robotar.

På våra helautomatiska anläggningar i Tyskland och Frankrike, tillverkar vi polyuretan, medan 28 hydrauliska formsprutningsmaskiner med fastspännings styrkor från 350 till 8.000 kN står för de formsprutade hjulvarianterna. Vi har kontinuerligt investerat i helautomatiserade hjul och länkhjuls monteringslinjer och producerar mer än 12 miljoner hjul och länkhjul per år. I vår anläggning på 45.000 kvadratmeter golvyta, produceras det mer än 50.000 produkter varje dag! Det är non-stop kvalitet, dag efter dag. "

+46 42 185170Din Kontakt